Mini videokamera

Model No.:CWSG49081

Description

Tekniske specifikationer
Video format: AVI:640 * 480, opløsning: 25 f/s.
Stemme optagelse format: WAV 128 Kbps
billede format: JPEG, opløsning: 1280 * 1024
understøttet system: 2000/xp/2003/vista
videostørrelse: 9 MB - 30 MB/minut
stemme optagelse størrelse: 0,9 MB/minut.
Opbevaring: indbygget, 128MB - 4GB
TF card, 128MB - 8GB
størrelse: 74.5 mm * 28 mm * 13 mm advarer:
1. venligst forlade den nuværende drift og lad optager i standby-tilstand, før du gør andre operationer på optageren.
2. hvis strømmen er lav, optageren deaktiveres automatisk efter rødt lys twinkles til 10 sekunder. venligst genoplade optageren rettidigt.
3. Hvis der er plads til rådighed på indbygget hukommelseskort og TF kort, video, foto og optagelse dokumentet gemmes i den indbyggede hukommelse card.
4. optageren har strømbesparende funktion. Optageren vil slukke automatisk inden for et minut, hvis ikke bruger det.
5. Hvis optageren er styrtede ned eller frosne, skal du sætte en lille ikke-metal pind ind i RESET-hullet og tryk en gang. Så optageren nulstilles og kan bruges normalt.
6. denne optager er ikke professionelle lagringsenheden. Vi kan ikke garantere filer i optageren ikke beskadiges. Please backup af vigtige dokumenter på computeren eller en anden lagerenhed.
7. musik dokumenter skal gemmes i *: lyd. Ellers kan optageren ikke genkende dokumentet og gøre optageren uorganiseret.
8. venligst undgå kraftige vibrationer eller rystelser, når du bruger optageren. Venligst brug ikke optageren i stærk magnetisk og stærk elektronisk miljø. Kan du ikke bruge optageren på stedet, hvor støvede og fugtige. Venligst ikke afmontere eller erstatte de indvendige dele dig selv. Please backup vigtige filer på computeren før det sendes til reparation. Vi er ikke ansvarlige for tab af oplysninger, som er forårsaget af reparation eller andre årsager. Vi vil ikke gratis reparere produktet, der er beskadiget af misbrug.
9. vi bærer intet ansvar for brugerens optagelse uden andres godkendelse. Vi er ikke ansvarlige for tab af oplysninger, som er forårsaget af reparation eller misbrug. Læs venligst brugeren 's manual omhyggeligt før ved hjælp af.
10. vi forbeholder os ret til at ændre design og specifikationer. Vi har intet ansvar at give særskilt varsel for ændring.

Flere produkter

Address:Floor 8, Huguangtong Buliding,Longgang Road, Longgang,Shenzhen, China

Telphone: +86-755-25608673

Email

Mini videokamera For PC